De Suzuki Swift

Wendbaarder dan ooit
Vanaf € 17.149,- of Private Lease vanaf € 254,- p.m.

Nog meer fun

De nieuwste generatie van de succesvolle Swift is écht goed op de weg en geeft je bij elke rit een heerlijk gevoel. Deze vijfdeurs is compact maar toch ruim, wordt voortgedreven door een krachtige motor en omringt je met de modernste techniek op het gebied van veiligheid, navigatie en infotainment. Ontdek de Swift met een dikke glimlach op je gezicht.

De Swift staat op een gloednieuw ultrasterk en ultralicht platform (Heartect). Het leeggewicht bedraagt slechts 815 kg. Daarmee is dit sinds de New Swift uit 2005 de lichtste Swift ooit! De voordelen zijn voor jou: een perfecte ligging in bochten en een scherper rijgedrag. Bovendien betaal je minder wegenbelasting en bespaar je op brandstofkosten.

Lichter, sneller en sportiever

Sportief is zijn tweede naam. Dat zie je direct, aan zijn krachtige schouders, strakke lijnen en zijn opvallende grille. Eenmaal binnen zorgt de hoogwaardige afwerking van het interieur voor nog meer sportiviteit, doorgevoerd tot in de kleinste details. 

Ook van binnen zet sportiviteit de toon in de Swift Sport. De speciale sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen staan niet alleen stijlvol, ze houden je stevig op je plek wanneer je besluit dat ene bochtje net even sneller te nemen dan gebruikelijk. De sportieve rood/zwarte hoogglans accenten in het ruime interieur herinneren je eraan dat je in de sportiefste Swift van het moment rijdt.

Groots in compactheid

Groots in compactheid en meer ruimte dan ooit: een ware evolutie van hét icoon van Suzuki. Want als we zeggen: meer ruimte dan ooit, dan bedoelen we véél binnenruimte, véél bagageruimte en véél handige opbergruimte. Het gevoel van ruimte wordt nog eens versterkt door de hoge rondingen van de carrosserie.

De Swift heeft een sportief D-shape stuur en comfortabele stoelen. Het gehele interieur is standaard hoogwaardig afgewerkt met de beste materialen en hoogglans accenten. Het 7" touch display voor je audiowensen en navigatie vormt het hart van je Swift en is makkelijk te bedienen – ook vanaf het stuur.

Alles draait om jou

Alles draait om de bestuurder in de Swift. De zitpositie is comfortabel en geeft veel steun, het uitgebreide infotainmentsysteem heb je altijd onder handbereik, de voorstoelen kunnen worden verwarmd en bijna alle technieken zijn vanaf het stuur te bedienen. De Swift is niet voor niets een verrassend persoonlijke auto!

Suzuki Financial Services

Leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar, 12 schadevrije jaren.

Onze occasions

Kreijne, al meer dan 90 jaar ervaring.

Ons doel: zorgen dat u elke dag met plezier in uw auto stapt.

Proefrit aanvragen

Boek direct een proefritafspraak om in de Swift te rijden.

Prijzen en downloads

Wilt u meer te weten komen over de Swift? Download de brochures.

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)
Onze showroom is gesloten maar de werkplaats is open. Wij kijken naar mogelijkheden voor de verkoop van auto's.
Meer info Melding verbergen