De Suzuki Swift

Wendbaarder dan ooit
Vanaf € 16.799 / € 269 p.m.

Nog meer fun

De nieuwste generatie van de succesvolle Swift is écht goed op de weg en geeft je bij elke rit een heerlijk gevoel. Deze vijfdeurs is compact maar toch ruim, wordt voortgedreven door een krachtige motor en omringt je met de modernste techniek op het gebied van veiligheid, navigatie en infotainment. Ontdek de Swift met een dikke glimlach op je gezicht.

De Swift staat op een gloednieuw ultrasterk en ultralicht platform (Heartect). Het leeggewicht bedraagt slechts 815 kg. Daarmee is dit sinds de New Swift uit 2005 de lichtste Swift ooit! De voordelen zijn voor jou: een perfecte ligging in bochten en een scherper rijgedrag. Bovendien betaal je minder wegenbelasting en bespaar je op brandstofkosten.

Lichter, sneller en sportiever

Sportief is zijn tweede naam. Dat zie je direct, aan zijn krachtige schouders, strakke lijnen en zijn opvallende grille. Eenmaal binnen zorgt de hoogwaardige afwerking van het interieur voor nog meer sportiviteit, doorgevoerd tot in de kleinste details. 

Met het nieuwe Heartect-platform, de geavanceerde veiligheidstechnieken en de waarschuwingen op risicovolle momenten, weet je zeker dat de Swift altijd met je meerijdt. De LED-koplampen geven de Swift niet alleen een stoer en krachtig uiterlijk, ze versterken ook de veiligheid. 

Groots in compactheid

Groots in compactheid en meer ruimte dan ooit: een ware evolutie van hét icoon van Suzuki. Want als we zeggen: meer ruimte dan ooit, dan bedoelen we véél binnenruimte, véél bagageruimte en véél handige opbergruimte. Het gevoel van ruimte wordt nog eens versterkt door de hoge rondingen van de carrosserie.

De Swift heeft een sportief D-shape stuur en comfortabele stoelen. Het gehele interieur is standaard hoogwaardig afgewerkt met de beste materialen en hoogglans accenten. Het 7" touch display voor je audiowensen en navigatie vormt het hart van je Swift en is makkelijk te bedienen – ook vanaf het stuur.

Alles draait om jou

Alles draait om de bestuurder in de Swift. De zitpositie is comfortabel en geeft veel steun, het uitgebreide infotainmentsysteem heb je altijd onder handbereik, de voorstoelen kunnen worden verwarmd en bijna alle technieken zijn vanaf het stuur te bedienen. De Swift is niet voor niets een verrassend persoonlijke auto!

Gratis accessoires bij een nieuwe Swift

Swift interieurpakket
Met het interieurpakket rusten we je nieuwe Swift uit met seatwear zwarte bekleding voor de voorstoelen en de achterbank gemaakt van hoge kwaliteit kunstleder i.c.m. ‘micro fibre’ stof en een bagagemat voor de laadruimte. 

Swift exterieurpakket
Met het exterieurpakket krijgt je nieuwe Swift een upgrade met zwarte stootlijsten, een achterklepspoiler in carrosseriekleur, zwarte spiegelkappen en een RVS uitlaatsierstuk. 

Onze occasions

Kreijne, al meer dan 90 jaar ervaring.

Ons doel: zorgen dat u elke dag met plezier in uw auto stapt.

Proefrit aanvragen

Boek direct een proefritafspraak om in de Swift te rijden.

Prijzen en downloads

Wilt u meer te weten komen over de Swift? Download de brochures.

Bekijk ook eens onze andere merken