126 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Gemiddelde
Misschien een geste, mensen die hard gespaard hebben voor een auto, en die zijn er heel veel, misschien bij aflevering dezelfde behandeling geven als met een nieuwe auto. Onder het zwarte doek en op de tv. Niet noodzakelijk maar zal prettiger aanvoelen.

Jenneke Hoek / Amersfoort / 27-01-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Je krijgt bij Kreijne echt het gevoel dat je als een klant wordt gewaardeerd.

Sybrand / Huizen / 26-01-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Zie boven

P.R. / Ulrum / 26-01-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
heel prettig en proactief meegedacht bij aflevering en bestelling leaseauto, winterbanden er alvast onder, pro actieve informatie over aflevering en een pick-up op het inleverpunt van de oude auto, uitstekende ervaring!

Maria / Amersfoort / 21-01-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Tijdens het bestelproces goed op de hoogte gehouden. Bij afhalen van de auto werd er een leuk moment van gemaakt. Absolute aanrader.

Tijmen / Utrecht / 21-01-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Wederom een zeer goede ervaring bij Suzuki Kreijne Amersfoort. Afgelopen maand 3e keer een auto gekocht bij hen, perfecte eerlijke service, zeer fijne auto. Kunnen altijd langskomen voor vragen, snelle service bij bv verwisselen verlichting. Kortom genoeg redenen om nooit meer te willen wisselen van dealer.

Ralph / Soest / 28-12-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Super geholpen door Jelte

Coby / Amersfoort / 07-12-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Absolute top service waarbij je geholpen wordt door enthousiaste en verschrikkelijk vriendelijke mensen die echt verder gaan dan de standaard dienstverlening. Prima georganiseerde en verzorgde nazorg.

John / Volendam / 03-12-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Opmerking: verkoop 5 sterren, werkplaats 2 sterren. Bij aflevering van de Mazda 2 met winterbanden ging na een half uur het bandenspanningslampje branden. De werkplaats heeft de banden meer spanning gegeven maar na korte tijd ging weer het lampje branden. Het zou aan de ABS kunnen liggen maar ik mis de TPMS ventielen zoals vermeld is op blz. 4-47 van de verkorte handleiding. Zoals bij veel bedrijven de verkoop is goed maar de after sales matig/selecht.

Rombout / Verschoor / 01-12-2019
Aanbeveling Nee
Gemiddelde 4
Heel behulpzaam, fijn adres

Ruud / Purmerend / 23-11-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Het contact met de verkoper (Thomas) was perfect. De auto is s'morgens akkoord bevonden en een uurtje daarna ben ik al gebeld door Thomas dat men een auto had met deze specificaties en dat men deze al binnen een paar weken kon leveren. Daarna een afspraak gemaakt voor 6 november afhaling in Amersfoort. Op 5 november een whatsapp berichtje ontvangen met hierin een foto (gedeelte van de auto) en de tekst "nog 1 nachtje slapen". Op 6 november een paar uurtjes voor het afhalen weer een whatssapp berichtje met een foto waar de auto verstopt was onder een doek met de sleutel erop. Echt fantastisch zoals dit is geregeld. Om 14:30 uur ontvangen bij Kreijne, doek eraf gehaald en koffie gedronken en uitleg gekregen hoe eea werkt in de Mazda. Een week na aflevering nog een appje ontvangen van Thomas hoe de auto beviel en of hij nog ergens mee kon helpen. Alles echt super en heel vriendelijk, kan Kreijne dan ook hartelijk aanbevelen. Met vriendelijke groet, Ronnie

R. / Groesbeek / 19-11-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Onnodige onkosten opvoeren bij reparaties die niet nodig zijn. Suggereren dat je auto in slechte staat is terwijl dit niet zo is. Eerder ook al een reparatie provesorisch gedaan. Een tweede garage had dit ontdekt. Werd zonder problemen alsnog goed gemaakt. Maar mij zien ze er nooit meer. Lijkt heel wat degelijker dan ze in werkelijkheid zijn. Pas goed op!

Ron / Amersfoort / 13-11-2019
Aanbeveling Nee
Gemiddelde 2
Voor mijn werk heb ik mijn leaseauto besteld bij Kreijne. Ik heb deze periode als prettig ervaren. Als ik vragen had werden deze snel beantwoord zowel telefonisch als per mail. Het ophaalmoment van de auto werd omgetoverd tot een speciaal moment wat het extra leuk maakte om langs te komen. Top service!

Sebas / Amsterdam / 12-11-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Goede uitleg prettige sfeer dus met een goed gevoel de mazda cx3 gekocht

Bram / Hillegom / 09-11-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Ben al tien tallen jaren klant veel auto,s gekocht maar merk dat jullie te druk zijn nu bij nieuwe auto kopen slecht schoongemaakt beschadiging niet bijgewerkt vindt ik jammer verder altijd goed geholpen vrg

Robert de zoete / Soest / 02-11-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Ik heb bij jullie 2 nieuwe Suzuki Swifts gekocht goed geadviseerd altijd vriendelijk. Onderhoud altijd netjes gedaan service ook goed . Geen enkele klacht zo doorgaan. Vr.gr.Wim van den Brink,

Wim v d Brink / Hoogland / 01-11-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Bij aankoop van een auto zijn wij prima geholpen. Mark Adriaanse heeft alles netjes geregeld voor ons.

W en C Loobeek. / Huizen / 01-11-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Ik mocht voor het eerst een auto van de zaak en ben nog relatief jong. Bij andere autodealers merkte ik dat ik niet echt serieus werd genomen. Dat was hier niet het geval. Jelte heeft mij goed geholpen en ik ben super blij met mijn nieuwe auto!

Anne / Amersfoort / 14-10-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
we zijn goed geholpen en hebben nu een goede auto met dank aan de verkoper Jelte Boelens werden prettig geholpen door hem en de rest van de mensen waar we mee te maken hadden

cdegier / amersfoort / 12-10-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Mijn Mazda CX-3 had een probleempje met het MZD-Connectsysteem, maar ondanks dat het niet onder de garantie viel heeft team Kreijne het weer fantastisch onder coulance opgelost! Top service. Fijne garage met vakkundig en klantvriendelijk personeel. Ik denk dat mijn volgende auto zeer zeker weer een Mazda zal zijn.

Olaf / Amersfoort / 26-09-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)