Onze aanbiedingen

Profiteer van veel voordeel

Private Lease Superprijs

Alleen in juni: extra veel private lease-voordeel op de dynamische Suzuki Swift en superzuinige Ignis. Het voordeel loopt op tot ruim 40 euro per maand, dus we hoeven je niet voor te rekenen dat dat op jaarbasis veel geld scheelt. De Ignis rijd je vanaf 218 euro per maand, de Swift vanaf 228 euro per maand.

Suzuki Private (Flex)Lease

Eén vast bedrag per maand voor autorijden. En met Private FlexLease nu ook maandelijks opzegbaar na 1 jaar.

Bekijk de actie

Gratis accessoirepakket

Koop of lease je nu een nieuwe Suzuki, dan krijg je tijdelijk een gratis accessoirepakket cadeau. Denk aan chromen stootlijsten voor de portieren van je Vitara, een achterklepspoiler voor je Swift of een retro-look grille voor je Jimny. Kijk op de betreffende modelpagina's voor alle mogelijkheden.

Tot 2.000 euro wegrijvoordeel

Nu tot wel 2.000 euro Wegrijvoordeel op bijna alle modellen van Suzuki. Ben je op zoek naar een nieuwe Swift, Ignis of Vitara? Laat het ons weten en we zorgen dat je nog deze zomer in kunt stappen!

Bekijk de actie

Tijd om de winterbanden te wisselen!

Het is tijd om de winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Maak nu een werkplaatsafspraak bij Suzuki Kreijne!

Werkplaatsafspraak maken Meer informatie

Suzuki Service Card

Kom je bij ons langs voor een onderhoudsbeurt, dan krijg je een Suzuki Service Card cadeau. Hiermee heb je onder andere recht op gratis pechhulp en krijg je bijvoorbeeld ook gratis navigatie-updates. 

Meer informatie

Bekijk ook eens onze andere merken