Nieuws

Suzuki Swift is top-drie bij World Urban Car!

Tijdens de New York International Auto Show is bekendgemaakt de Suzuki Swift tot de top-drie van de categorie World Urban Car 2018 behoort.  De Swift is hiermee het tweede opeenvolgende Suzuki-model dat in de top-drie is beland; in 2017 was dit de Ignis. 

  De World Car Awards is een jaarlijks terugkerend evenement. De categorie World Urban Car werd vorig jaar opgericht voor modellen die minder dan (ongeveer) 
vier meter lang zijn en focust zich hiermee op de compacte urban auto.

Stadse Swift 
De Swift past met zijn aansprekende design, stadse karakter, lichte gewicht, zuinige SHVS-hybride-aandrijving én uiteraard zijn betrouwbaarheid perfect tussen de finalisten. Suzuki is dan ook zeer trots op de nominatie. Sinds de introductie in 2004 verkocht Suzuki wereldwijd meer dan zes miljoen stuks van de Swift, die ondanks het type urban auto verrassend veel binnenruimte biedt. 

Swift populair 
De Swift, die bekendstaat als hét icoon van Suzuki, is geliefd in maar liefst 158 landen en regio's wereldwijd, waaronder Japan, Europa en India. Ook in Nederland is de Swift populair: sinds de lancering van de New Swift in 2005 is hij een vertrouwd gezicht in het Nederlandse straatbeeld, met name in de wat meer stadsgerichte leefomgevingen.
Terug naar vorige pagina

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)