Nieuws

Zo voorkom je dat jouw wielen gestolen worden

We zien de afgelopen week helaas weer regelmatig berichten voorbij komen over gestolen wielen. Pijnlijk, want laten we eerlijk zijn: niemand wil zijn auto terugvinden op een stel bakstenen...

  Het is allereerst knap lastig als je 's ochtends niet naar je werk kunt. Daarnaast levert het altijd een hoop gedoe op om de schade te claimen bij je verzekeringsmaatschappij. Kortom: voor je het weet ben je uren kwijt aan zaken waar je jezelf helemaal niet druk om zou willen maken. 

Voorkomen is en blijft beter dan genezen, dus neem voorzorgsmaatregelen om het dieven een stuk lastiger te maken. Denk bijvoorbeeld aan wielsloten, speciale bouten die alleen met de bijbehorende sleutel losgedraaid kunnen worden. 

Wielsloten

Deze bouten zijn voorzien van speciale inkepingen, zodat je ze met standaard gereedschap niet los krijgt. Er is geen betere manier om je velgen op hun plek te houden, want dieven kiezen altijd voor gemak. Zien ze dat jouw wielen zijn voorzien van wielsloten, dan denken ze wel twee keer na voor ze een poging wagen.

Heb je interesse in wielsloten, stuur dan een e-mail naar info@kreijne.nl of bel naar 033 456 4500.
Terug naar vorige pagina

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)