Nieuws

Let The Sunshine in! met de vrolijkste Suzuki Ignis van Nederland

De nieuwe Suzuki Ignis heeft een fris design met veel aandacht voor kleurrijke details. De Ignis ontworpen door het modelabel The People of the Labyrinths is echter de kleurigste en opvallendste...

De nieuwe Suzuki Ignis heeft een fris design met veel aandacht voor kleurrijke details. De Ignis ontworpen door het modelabel The People of the Labyrinths is echter de kleurigste en opvallendste Ignis van Nederland! En deze unieke Ignis wordt tussen 3 en 9 april geveild voor de LINDA.foundation.

Suzuki is trotse hoofdsponsor van HAIR de Musical. De acteurs hierin worden gekleed door The People of the Labyrinths (POTL), een Nederlands modemerk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van met de hand gedrukte en geverfde kleding. Degene die het hoogste bod doet, brengt met de Ignis van POTL de zon in zijn of haar leven. Of zoals de cast van HAIR de Musical zingt: Let The Sunshine In!

One-of-a-kind
De Suzuki Ignis die door POTL onder handen is genomen, is een eyecatcher van jewelste. Een one-of-a-kind Ultra Compacte SUV om vrolijk van te worden. Werkelijk elk stukje van de carrosserie is met de hand bedrukt of gewrapt. En ook het ruime interieur heeft van de designers van POTL een heuse make-over gekregen. Zelfs het stuurwiel en is in de stijl van de opvallende designs van het Nederlandse modelabel uitgevoerd. 

Bieden maar!
U kunt bieden op de unieke POTL Ignis op www.lindanieuws.nl/veiling. Op 9 april om 23:55 uur sluit de veiling.  De volledige opbrengst is voor de LINDA.foundation en gaat naar gezinnen die in financiĆ«le nood verkeren. De LINDA.foundation geeft deze gezinnen aan het einde van het jaar een steuntje in de rug.

Terug naar vorige pagina

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)