Nieuws

Suzuki is de trotse hoofdsponsor van het nieuwe RTL 4-programma ‘Kroongetuige’

Negen BN’ers kruipen in de huid van rechercheur en proberen een moord op te lossen in het Zweedse dorpje Öregrund. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict en verplaatsen... Negen BN’ers kruipen in de huid van rechercheur en proberen een moord op te lossen in het Zweedse dorpje Öregrund. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict en verplaatsen zich met de Suzuki Vitara. 

Suzuki heeft 3 Vitara’s geleverd aan het rechercheteam van in totaal negen BN’ers. Hun namen worden nog geheim gehouden. De stoere SUV van Suzuki is op zijn plaats op de mystieke locatie met veel water en bos. Andere Suzuki modellen figureren ook in delen van deze spannende serie.

Kroongetuige
Een van de rechercheurs bemoeilijkt de speurtocht naar de dader. Deze ‘Kroongetuige’ weet wie de moord gepleegd heeft. Hij of zij heeft zwijggeld gekregen en doet er alles aan om het onderzoek te dwarsbomen. Dat is in het voordeel van deze persoon. Als de dader niet gepakt wordt, mag hij of zij het zwijggeld houden. 

Afvalrace
De rechercheurs maken elke aflevering een proces-verbaal op. Wie dat het minst goed doet, verlaat het programma. In de laatste aflevering wordt de ‘Kroongetuige’ ontmaskerd. Als dat lukt, moet er nog een wachtwoord worden ingevuld. Is die juist, dan kan de dader gearresteerd worden en gaat het zwijggeld naar de winnende rechercheur. 
‘Kroongetuige’ met hierin een glansrol voor de Suzuki Vitara is vanaf het najaar 2017 bij RTL4 te zien. 
Terug naar vorige pagina

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)