Nieuws

Tijd voor zomerbanden!

Het is tijd om de winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Maak nu een werkplaatsafspraak bij Suzuki Kreijne!

Weg met die winter, tijd voor zomer(banden)! Suzuki Kreijne is hier het juiste adres voor.

De eerste warme voorjaarsdagen hebben we inmiddels weer gehad! Dus Kreijne staat klaar om de winterbanden van je Suzuki te vervangen voor zomerbanden. Het belang van het rijden op zomerbanden bij temperaturen boven de 7 graden is groot. Door de speciale rubbersamenstelling presteren zomerbanden goed bij hogere temperaturen. Winterbanden presteren juist beter bij koudere temperaturen van onder de 7 graden.

Mochten de banden aan vervanging toe zijn, dan kan Suzuki Kreijne je verder helpen. Als je een voorkeur voor een bepaald bandenmerk hebt, houden wij daar uiteraard rekening mee. Indien je geen voorkeur hebt kan onze service adviseur u een uitstekend advies geven.

Tevens is het belangrijk om de bandenspanning te controleren. Dit voorkomt extra slijtage en verlengt dus de levensduur van de band. Een bijkomend voordeel is dat je zuiniger rijdt doordat de juiste bandenspanning zorgt voor minder rolweerstand en minder brandstofverbruik. Wij raden aan je bandenspanning regelmatig te controleren, doe dit bij voorkeur wanneer de banden koud zijn. Bij het wisselen van de banden controleren we altijd de bandenspanning.

Bekijk de video hoe je zelf je bandenspanning kunt checken.

Suzuki Kreijne kan meteen op verzoek de auto controleren op de belangrijkste punten. Wil je advies over het onderhoud van de auto dan kan Suzuki Kreijne advies op maat geven. Afhankelijk van de gereden kilometers of onderhoudshistorie van de auto krijg je passend advies over het toekomstig onderhoud van jouw auto.

Wij verwelkomen je graag bij Suzuki Kreijen in Amersfoort of Hilversum! Maak gemakkelijk online een afspraak!

Plan de wissel 

Terug naar vorige pagina

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)