Nieuws

Kreijne breidt uit met Mitsubishi-dealerschap in Hilversum

Autobedrijf Kreijne is ook na 90 jaar zeker nog niet uitgegroeid. Sterker nog: het familiebedrijf schakelt nog een versnelling op en mag zich per 1 november officieel Mitsubishi-dealer noemen voor de regio Hilversum.

  Kreijne is altijd op zoek naar nieuwe manieren om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. In lijn met die filosofie werd onlangs al de overname van Autoschade Simon Groot in Amersfoort aangekondigd en nu volgt de samenwerking met Mitsubishi Motors in Hilversum. Kreijne is al dealer van de merken Mazda en Suzuki en is met dit Japanse trio klaar voor de toekomst.

Directeur Jasper Bijl legt uit waarom Mitsubishi Motors een perfecte aanvulling is op het bestaande merkenaanbod van Kreijne in Hilversum. "Met drie Japanse merken onder één dak zijn we ervan overtuigd dat we iedere klant naar wens kunnen bedienen. Mitsubishi Motors past perfect bij ons, aangezien zowel wij als Mitsubishi Motors betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Mitsubishi Motors levert kwaliteit en heeft een bewezen reputatie op het gebied van elektrische en plug-in hybride modellen."

Autobedrijf Kreijne zal de Mitsubishi rijders gaan bedienen vanuit de vestiging in Hilversum met een regiofunctie voor omliggende plaatsen als Naarden, Laren, Blaricum, Loosdrecht, Huizen en Bussum. Kreijne kent deze regio goed en verwacht dan ook om samen met Mitsubishi Motors door te kunnen groeien. "Mitsubishi Motors heeft indrukwekkende toekomstplannen en wij zijn daar graag een onderdeel van. Voor ons het perfecte moment om in te stappen", vertelt Jasper Bijl daarover. "De toevoeging van een derde merk is voor ons een belangrijke stap, want zo zorgen we ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst. Dit biedt ons de continuïteit die we nodig hebben, terwijl ook onze eigen schade-afdeling niet langer afhankelijk is van externe partijen. Daarnaast kunnen we met onze merken Mazda, Suzuki en Mitsubishi Motors verder werken aan onze plannen voor een eigen leasemaatschappij. Alle lichten staan op groen en we blijven keihard werken om Kreijne nog sterker te maken."

Ook Mitsubishi Motor Sales Nederland is blij met de samenwerking met Autobedrijf Kreijne. Beide partijen zijn ontzettend trots op hun historie, maar kijken ook met een frisse blik naar de toekomst. "Kreijne is een partij met veel ervaring in de automotive. Ze bestaan als familiebedrijf dit jaar alweer 90 jaar, maar blijven jong en dynamisch. Dat past perfect bij de koers die Mitsubishi Motors wil varen. We hebben dan ook alle vertrouwen in de samenwerking met Kreijne en we zijn blij dat we onze trouwe klanten weer een verkoop- en service adres in de regio kunnen bieden", aldus Frank Krol, algemeen directeur bij Mitsubishi Motor Sales Nederland.
Terug naar vorige pagina

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)