Nieuws

Even voorstellen aan... Jan Manten

Deze maand maken we kennis met Jan Manten, onze eindverantwoordelijke als het gaat om de aftersales in Amersfoort. Jan is sinds 2 januari bij ons werkzaam, dus hoe bevalt het hem bij Autobedrijf Kreijne?

  Ik ben Jan Manten, geboren op 10 september 1974, en woon alweer 24 jaar samen met mijn vrouw Gaby in Maarssen.

Sinds 2 januari ben ik bij Autobedrijf Kreijne werkzaam als eindverantwoordelijke voor de aftersales. Dat betekent niet dat ik van afstand de service adviseurs aanstuur: ik vind het juist belangrijk om zelf altijd op de werkvloer te zijn en met iedereen contact te houden.

Ik ben begonnen als leerling-monteur bij een Suzuki-dealer in Maarssen. Daar heb ik in de loop der jaren al mijn monteurdiploma's gehaald en me steeds verder kunnen ontwikkelen. Uiteindelijk heb ik dezelfde vestiging zeven jaar aan mogen sturen.

Het merk Suzuki is dus niet onbekend voor mij. Mazda nog wel, maar beide merken staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, dus je weet dat je een goed product verkoopt en mag onderhouden.

Wat mij opvalt bij Autobedrijf Kreijne is de samenwerking als team. De sfeer hier is echt uniek, daar mag Kreijne trots op zijn. We werken samen  aan hetzelfde doel en gaan op een heel prettige manier met elkaar om. Waarvoor dank collega's!


 
Terug naar vorige pagina

Bekijk ook eens onze andere merken