Nieuws

Suzuki laat de nieuwe Vitara zien

2 weken geleden
Suzuki geeft de eerste foto’s en video vrij van de nieuwe Suzuki Vitara. De compacte SUV heeft een nieuw design gekregen. Dankzij de nieuwe grille oogt de Vitara van voren nog krachtiger. Aan de achterzijde vallen vooral de gewijzigde achterlichtunits op. Naar verwachting staat de nieuwe Vitara vanaf eind oktober 2018 bij de Suzuki-dealer.
Lees meer

PitPoint en Kreijne bouwen 71e openbare CNG-groengas-tanklocatie in Nederland

1 maand geleden
PitPoint is gestart met de bouw van het 71e openbare CNG/groengas-tankstation in Nederland. De tanklocatie wordt geplaatst bij Esso-Kreijne aan de Bunschoterstraat in Amersfoort.
Lees meer

Suzuki Swift Sportline is sportief en betaalbaar

16 mei
Suzuki introduceert de nieuwe Swift Sportline. Het design is extra sportief met onder meer lichtmetalen 17" velgen, een prominente dakspoiler en dubbele sportuitlaat. De 5‑deurs Swift Sportline combineert dit met het lage verbruik van de 1.2 Dualjet- of 1.0 Boosterjet-benzinemotor. De consumentenprijzen beginnen bij € 18.799,- of met Suzuki Private Lease bij € 299,- per maand.
Lees meer

Suzuki neemt afscheid van dieselmotoren

9 mei
Suzuki neemt in juni 2018 afscheid van de 1.6‑liter dieselmotor in de Vitara en S‑Cross. Suzuki legt de focus voortaan op zijn efficiënte hybridetechnologie (SHVS) en benzinemotoren met turbo. Ook werkt Suzuki aan volledig elektrische auto's.

 
Lees meer

Even voorstellen aan... Jan Manten

9 mei
Deze maand maken we kennis met Jan Manten, onze eindverantwoordelijke als het gaat om de aftersales in Amersfoort. Jan is sinds 2 januari bij ons werkzaam, dus hoe bevalt het hem bij Autobedrijf Kreijne?

 
Lees meer

Suzuki maakt prijzen nieuwe Swift Sport bekend

19 apr
Suzuki maakt de prijzen bekend van de nieuwe Swift Sport en Swift Sportline. De Swift Sport is leverbaar vanaf € 24.999,- of € 399,- per maand met Suzuki Private Lease. De Swift Sportline heeft de sportieve looks van de Swift Sport maar de reguliere motorisering en is leverbaar vanaf € 18.799,- of € 299,- per maand. Zowel de Swift Sport als Swift Sportline staat vanaf begin juni bij de Suzuki-dealer.

 
Lees meer

Suzuki Swift is top-drie bij World Urban Car!

18 apr
Tijdens de New York International Auto Show is bekendgemaakt de Suzuki Swift tot de top-drie van de categorie World Urban Car 2018 behoort.  De Swift is hiermee het tweede opeenvolgende Suzuki-model dat in de top-drie is beland; in 2017 was dit de Ignis. 

 
Lees meer

Tijd voor zomerbanden!

17 apr

Het is tijd om de winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Maak nu een werkplaatsafspraak bij Suzuki Kreijne!

Lees meer

Zo voorkom je dat jouw wielen gestolen worden

21 mrt
We zien de afgelopen week helaas weer regelmatig berichten voorbij komen over gestolen wielen. Pijnlijk, want laten we eerlijk zijn: niemand wil zijn auto terugvinden op een stel bakstenen...

 
Lees meer

Suzuki Private FlexLease na één jaar maandelijks gratis opzegbaar

19 mrt
Op Suzuki kun je bouwen. Naast de betrouwbaarheid van Suzuki kunnen consumenten ook vertrouwen op een merk dat met ze meedenkt. Een bewijs hiervan is Suzuki Private FlexLease: een vorm van private lease die na één jaar maandelijks kosteloos opzegbaar is.

 
Lees meer

Suzuki betrouwbaarst in onderzoek Consumentenbond

4 dec. 2017
Suzuki is het betrouwbaarste automerk volgens een omvangrijke enquête van de Consumentenbond onder 10.000 autobezitters in Nederland. Suzuki-rijders geven hun auto een score van 8,7 gemiddeld, de...
Lees meer

Suzuki is de trotse hoofdsponsor van het nieuwe RTL 4-programma ‘Kroongetuige’

14 jul. 2017
Negen BN’ers kruipen in de huid van rechercheur en proberen een moord op te lossen in het Zweedse dorpje Öregrund. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict en verplaatsen...
Lees meer

Suzuki Swift is Occasion van het Jaar 2017

14 jun. 2017
De Suzuki Swift van de vorige generatie is verkozen tot Occasion van het Jaar 2017. De award is toegekend door Automobiel Management (AM) naar aanleiding van het Nationaal Occasion Onderzoek (NOO)....
Lees meer

Let The Sunshine in! met de vrolijkste Suzuki Ignis van Nederland

1 jun. 2017
De nieuwe Suzuki Ignis heeft een fris design met veel aandacht voor kleurrijke details. De Ignis ontworpen door het modelabel The People of the Labyrinths is echter de kleurigste en opvallendste...
Lees meer