De Suzuki Swift Sport

sportief en stijlvol

De Suzuki Swift Sport

sportief en stijlvol

De Suzuki Swift Sport

sportief en stijlvol
vanaf € 24.999,- of € 399,- p/m

"Werelddebuut van de nieuwste Suzuki Swift Sport"

De sportiefste Swift tot nu. Combineer dat met de perfecte wegligging, scherpe rijeigenschappen en turbopower en je hebt een Swift waar elke sportieve rijder van gaat watertanden. Volgend voorjaar staat de Swift Sport in de showroom bij Suzuki Kreijne.

Sportief design

De sportiefste Swift van nu is voorzien van een stijvere body, sportpakket, volledig aangepast en sportiever onderstel en 1,4-liter Boosterjet turbobenzinemotor. Dankzij zijn 17-inch lichtmetalen velgen, verchroomde dubbele uitlaten en frontspoiler met carboonlook pik je deze pure sportieveling er zo tussenuit.

Maak een proefrit
Direct uit voorraad leverbaar

Suzuki Swift Sport: lichter, sneller, sportiever

Nieuw in Nederland: de nieuwe Suzuki Swift Sport. De sportiefste Swift is voorzien van een stijvere body, sportpakket, volledig aangepast en sportiever onderstel en 1.4-liter Boosterjet turbobenzinemotor. Dankzij zijn 17-inch lichtmetalen velgen, verchroomde dubbele uitlaten en frontspoiler met carboonlook pik je deze pure sportieveling er zo tussenuit. Combineer dat met de perfecte wegligging, scherpe rijeigenschappen en turbopower en je hebt een Swift waar elke sportieve rijder van gaat watertanden. De Swift 1.4 Sport Boosterjet is leverbaar vanaf € 24.999,- of € 399,- per maand*.

*Suzuki Private Lease op basis van 48 maanden, 10.000 km per jaar en 12 schadevrije jaren.

Maak een proefrit

Suzuki Swift Sport uitgelicht

Swift in overtreffende trap. De Swift Sport verbaast je op kracht, snelheid en uithoudingsvermogen en is direct imponerend om te zien.

Sportief

Soepel rijden, sportief schakelen en snel op vol vermogen. Ligt strak op de weg dankzij het verlaagde en vernieuwde onderstel.

Lichtgewicht

De Swift Sport is maar liefst 80 kilo lichter dan zijn voorganger. En dat merk je: hij reageert meteen en accelereert snel.

Stijlvol

Gespierde schouders, sportief velgdesign en dubbele sportuitlaten. Rijden om ook bekeken te worden.

Veilig

Minder kans op ongelukken, want de techniek kijkt met je mee. Sportief en krachtig rijden dus, maar zonder roekeloos te worden.

Kreijne, al meer dan 85 jaar ervaring.

Ons doel: zorgen dat u elke dag met plezier in uw auto stapt.

Proefrit aanvragen

Boek direct een proefritafspraak om in de Swift Sport te rijden.

Prijzen en downloads

Wilt u meer te weten komen over de Swift Sport? Download de brochures.

Bekijk ook eens onze andere merken