De Suzuki Celerio

Zuinig en voordelig
Vanaf € 13.049,01 of Private lease vanaf € 229 p.m.

Superzuinig, betrouwbaar én ruim

Compact van buiten, groots van binnen. De Celerio is zuinig, verrassend praktisch en bijzonder veilig. Een echte alleskunner. Binnen deze klasse vind je geen ruimer interieur met vijf comfortabele zitplaatsen. In de flinke bagageruimte passen gemakkelijk de wekelijkse boodschappen of vakantiespullen.

Proefrit

Zuinig en dus ook voordelig

De Celerio is zeer zuinig op brandstof. Voor extra zuinigheid zorg jij zelf, dankzij de versnellingsindicator. Die laat jou namelijk nog effectiever omgaan met het verbruik van brandstof. En dat is wel zo voordelig. Ook door het lage gewicht en het gestroomlijnde ontwerp scoort de Celerio extra punten als het om zuinigheid gaat. En dan te bedenken dat hij naast zuinig ook bijzonder krachtig presteert!

Compact en ruim tegelijk

De Celerio is compact vanbuiten, maar wacht tot je de Celerio van binnen ziet: ruimte volop! Zowel om comfortabel te zitten als om gemakkelijk al je bagage in kwijt te kunnen. Je kunt zelfs drie volwassenen op de achterbank (vanaf Comfort) meenemen. En wat vind je van de handige extra opbergvakken, waardoor je al je losse spullen een eigen plek kunt geven? Bij de Celerio krijg je dus het voordeel van een compacte, wendbare auto met het gemak van heel veel ruimte.

Praktisch en wendbaar

Gemak voor iedereen, daarvoor is de Celerio ontworpen. Niet alleen voorin, maar ook voor de passagiers op de achterbank. Je stapt dankzij de hoge instap soepel in en je ziet direct het voordeel van de hoge zitpositie: ruim zicht rondom. Je boodschappen of bagage? Die leg je moeiteloos in de auto dankzij de lage tildrempel en de grote achterklep. Nog een
plus: door de kleine draaicirkel rijd je vanuit elke parkeerplek makkelijk weg. Ook de krapste parkeergarages zijn geen enkel probleem.

Suzuki Financial Services

Leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar, 12 schadevrije jaren.

Onze occasions

Kreijne, al meer dan 90 jaar ervaring.

Ons doel: zorgen dat u elke dag met plezier in uw auto stapt.

Proefrit aanvragen

Boek direct een proefritafspraak om in de Celerio te rijden.

Prijzen en downloads

Wilt u meer te weten komen over de celerio? Download de brochures.

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)
Onze showroom is gesloten maar de werkplaats is open. Wij kijken naar mogelijkheden voor de verkoop van auto's.
Meer info Melding verbergen