De Suzuki Baleno

De voordelgiste in zijn klasse
Vanaf € 17.599 / €289 p.m.

Minder wegenbelasting

Het gewicht van je auto bepaalt hoeveel wegenbelasting je betaalt. Daar is bij het ontwerpen van de Baleno goed over nagedacht, met een totaal vernieuwd platform tot gevolg. De meeste uitvoeringen van de Baleno wegen hierdoor nog maar 840 kilogram. Hij valt dus in de gunstige gewichtsklasse van 751 kilogram tot en met 850 kilogram, waardoor je minder wegenbelasting betaalt.

Daarnaast zorgt het lichte gewicht ervoor dat de Baleno heel zuinig is met brandstof. Suzuki staat bekend om betrouwbare auto’s. De Baleno is hier ook weer een goed voorbeeld van. Suzuki maakt gebruik van bewezen en beproefde technieken. Samen met het lichte gewicht, zorgt dit voor minder slijtage en daardoor blijven de onderhoudskosten minimaal. Combineer je dit met de lage dagelijkse verbruikskosten, dan is de Baleno wel een heel aantrekkelijke auto om in te rijden. 

Proefrit

Comfortabel met vijf volwassenen

Als je de compacte buitenkant ziet, dan verwacht je niet dat de Baleno zo ruim van binnen is. Alle ervaring die Suzuki in het verleden heeft opgedaan op het gebied van ruimte zit verwerkt in deze nieuwe Baleno. Je kunt er comfortabel met vijf volwassenen in zitten. Ook de passagiers op de achterbank zitten ruim. 

De ruime opzet van de zitplaatsen is overigens niet ten koste gegaan van de bagageruimte. Daar kan zelfs 355 liter in. Dat is in deze klasse de grootste bagageruimte die er is. Om je een beter beeld te geven van hoe groot dat eigenlijk is: een winkelwagen is 185 liter. Je kunt dus makkelijk al je weekboodschappen in één keer meenemen. Mocht je een keer extra veel ruimte nodig hebben om bijvoorbeeld een kast te vervoeren dan is dit ook geen probleem. Het dak is hoog en de banken kunnen vrijwel volledig plat.  

Strak interieur

Er is veel tijd en aandacht gestoken in het interieurdesign van de Baleno. Neem bijvoorbeeld het dashboard. Dat is niet alleen overzichtelijk en praktisch, maar ook erg stijlvol. Alle uitvoeringen zijn standaard voorzien van een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en stuurwiel, airconditioning en een bandenspanningsindicator. In de meest complete uitvoering van de Baleno vind je tussen de toerenteller en de snelheidsmeters ook het multi-informatie display. Hierop wordt de status van de auto weergegeven en krijg je inzicht in jouw rijstijl. 

In deze uitvoering zit ook het smartlink audio en navigatiesysteem. Dit is een 7” multimedia touchscreen waarop naast de uitgebreide audio en navigatie functies ook je smartphone gekoppeld kan worden via Apple CarPlay of Android Auto. 

Onze occasions

Kreijne, al meer dan 90 jaar ervaring.

Ons doel: zorgen dat u elke dag met plezier in uw auto stapt.

Proefrit aanvragen

Boek direct een proefritafspraak om in de Baleno te rijden.

Prijzen en downloads

Wilt u meer te weten komen over de Baleno? Download de brochures. 

Bekijk ook eens onze andere merken

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)