Onze aanbiedingen

Profiteer van veel voordeel

Suzuki Swift Private Lease deals!

De nieuwe Suzuki Swift verrast. Niet alleen door zijn verbeterde comfort en veiligheid: de Swift is ook groots in ruimte. Voor slechts 229 euro per maand rijd je al een gloednieuwe Suzuki Swift in de Select-uitvoering.

Bekijk de Suzuki Swift actie

Suzuki Swift 90th Anniversary

Kreijne bestaat 90 jaar en trakteert op voordeel, héél veel voordeel! Nu alleen bij Kreijne de Suzuki Swift 90th Anniversary.

Suzuki Swift 90th Anniversary

Suzuki Ignis 90th Anniversary

Kreijne bestaat 90 jaar en trakteert op voordeel, héél veel voordeel! Nu alleen bij Kreijne de Suzuki Ignis 90th Anniversary.

Suzuki Ignis 90th Anniversary

Suzuki Vitara 90th Anniversary

Kreijne bestaat 90 jaar en trakteert op voordeel, héél veel voordeel! Nu alleen bij Kreijne de Suzuki Vitara 90th Anniversary.

Suzuki Vitara 90th Anniversary

Suzuki Ignis Best Buy

Combineer retro met stoer en het resultaat is de Suzuki Ignis. In deze compacte SUV mag je gezien worden. Nu in exclusieve Kreijne Best Buy-uitvoering.

Suzuki Ignis Best Buy

Suzuki Swift Best Buy

De nieuwe Suzuki Swift is sportiever, comfortabeler en veiliger dan ooit. En misschien nog wel belangrijker: hij is nóg leuker om in te rijden. Zie jij jezelf al in de Swift Best Buy zitten?

Suzuki Swift Best Buy

Suzuki Vitara Best Buy

Onze beste koop: de Suzuki Vitara Best Buy. Uitgevoerd in een metaalkleur naar keuze. Ook aanwezig: skidplates, 17" lichtmetalen velgen, 4 season banden en bumperbeschermfolie. Klaar om te gaan waar je maar wilt dus.

Suzuki Vitara Best Buy

Tijd om de zomerbanden te wisselen!

Het is tijd om de winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Maak nu een werkplaatsafspraak bij Suzuki Kreijne!

Werkplaatsafspraak maken Meer informatie